CONCERT JULIO IGLESIAS-PARTEA 1 SI A 2 A



JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 1-a din 2 !!!! (sunet ireprosabil,nu ? :) )
Vezi mai multe video din Muzica »

JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 2-a din 2 !!!!
Vezi mai multe video din Muzica »

VIDEOCLIPURI

SASE MELODII-MUZICA BUNA MERITA ASCULTATE



6 SUPERBE MELODII DE DRAGOSTE ... MERITA ASCULTATE ...DAR ATENTIE !!!...PROVOACA DEPENDENTA !!!! ;)
Vezi mai multe video din Muzica »

O POEZIE.... MAI MULT DECAT ATAT....ADRIAN PINTEA.. ASCULTA ...IUBESTE...



Un cer pentru doi...Adrian Pintea
Vezi mai multe video Diverse »

FARSELE LUI GABRIEL FATU

FAZA TARE DE TOT

PICTURES

Photobucket Photobucket Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- Te duci... Te duci şi ani de suferinţă N-or să te vază ochi-mi trişti, Înamoraţi de-a ta fiinţă, De cum zâmbeşti, de cum te mişti. Şi nu e blând ca o poveste Amorul meu cel dureros, Un demon sufletul tău este Cu chip de marmură frumos. În faţă farmecul palorii Şi ochi ce scânteie de vii, Sunt umezi înfiorătorii De linguşiri, de viclenii. Când mă atingi, eu mă cutremur, Tresar la pasul tău când treci, De-al genei tale gingaş tremur, Atârnă viaţa mea de veci. Te duci şi rău n-o să-mi mai pară De-acum de ziua cea de ieri, Că nu am fost victimă iară Neînduratelor dureri. C-auzu-mi n-o să-l mai întuneci Cu-a gurii dulci suflări fierbinţi, Pe frunte-mi mâna n-o s-o luneci Ca să mă faci să-mi ies din minţi. Puteam numiri defăimătoare În gândul meu să-ţi iscodesc, Şi te uram cu-nverşunare, Te blestemam, căci te iubesc. De-acum nici asta nu-mi rămâne Şi n-o să am ce blestema, Ca azi va fi ziua de mâine, Ca mâini toţi anii s-or urma - O toamnă care întârzie Pe-un istovit şi trist izvor; Deasupra-i frunzele pustie - A mele visuri care mor. Viaţa-mi pare-o nebunie Sfârşită făr-a fi-nceput, În toată neagra vecinicie O clipă-n braţe te-am ţinut. De-atunci pornind a lui aripe S-a dus pe veci norocul meu - Redă-mi comoara unei clipe Cu ani de părere de rău!

joi, 19 martie 2009

VEDETE DE LA NOI

ANDREEA
A iesit dupa operatie cu fata tumefiata
19. 03. 2009

Desi isi dorea buze mai groase, nu a vrut sa auda de injectiile cu acid hialuronic. A ales, in schimb, machiajul permanent si de atunci il reinnoieste o data la doi ani.Recent, paparazzii Cancan au realizat o serie de fotografii cu Andreea Balan la cateva minute dupa ce a parasit clinica din zona Primaverii, unde a trecut printr-o interventie de infrumusetare care a costat-o 1.000 de lei. Cantareata a iesit din cladire cu capul plecat, incercand sa-si ascunda umflaturile din zona fetei. Desi multe dintre colegele ei de breasla evita sa admita ca unele calitati nu sunt de la Mama Natura, Andreea a recunoscut ca recurge de ani buni la machiajul permanent. "Mi-am tatuat buzele si sprancenele. Nu o fac de moft, o fac de nevoie. Cu ajutorul conturului imi fac buzele sa para mai groase, iar in ceea ce priveste sprancenele am folosit acest procedeu pentru a le schimba forma si a le da una care sa-mi avantajeze fizionomia. Rezultatul final nu este cel din fotografii. Acolo interventia era foarte proaspata si in zona tatuata incepuse deja sa se formeze o coaja", ne-a povestit Andreea. Recuperarea dupa interventie dureaza o saptamana. Abia atunci rezultatul incepe sa se apropie de cel dorit, iar contururile capata un aspect mult mai natural. Tatuajele pe care si le-a facut in urma cu doua saptamani nu sunt primele. "Ma tatuez de la 18 ani! La 18 ani mi-am tatuat buzele si am repetat operatiunea la fiecare doi ani. Din cauza soarelui conturul isi pierde intensitatea si trebuie refacut. Acum un an si jumatate mi-am tatuat si sprancenele. De data asta le-am facut pe amandoua odata, ca sa nu vin de 100 de ori la cabinet", sustine Andreea. La sfarsitul lunii, blonda va repeta operatiunea pentru retusarea rezultatului final.
Ar vrea si la pleoapePentru a scapa de corvoada machiajului, Andreea ar fi dispusa sa-si tatueze si pleoapele. Dar ii este teribil de frica. "Este o zona foarte sensibila si Doamne fereste! de vreun accident", ne-a declarat ea.
cancan
MIRABELA DAUER
Reporterii au descoperit un secret teribil: Dan Alexandru are acum 33 de ani si nu si-a mai intalnit mama de aproape 20 de ani!
Apropiatii il stiu, fara exceptie, drept Nanu. In buletin insa are alte doua prenume: Dan Alexandru. Nimeni nu l-a strigat vreodata nici Dan, nici Alexandru. Doar Nanu. Are 33 de ani si putine persoane, cat sa le numere pe degetele de la o mana, ii cunosc trecutul. Este unicul fiu al cantaretei Mirabela Dauer, de care aceasta s-a rupt cand micutul implinise abia doi ani. De atunci, baiatul a ramas in grija tatalui sau, fostul regizor de la TVR Traian Popovici (al doilea sot al celebrei soliste).
Trecutul sau a fost, chiar si pentru Mirabela, un subiect inchis. O singura data, in preajma ultimului Craciun, cantareata a vorbit public, intr-o emisiune TV, despre copilul caruia i-a dat nastere: “Regret enorm ca nu-mi cunosc baiatul. Acum, nici nu ma mai intereseaza sa-l vad. Nu pot forta pe nimeni sa ma iubeasca!”.In spatele acestei declaratii se ascunde o sfasietoare drama. Drama mamei care nu si-a mai vazut fiul de aproape 20 de ani!Ultima lor intalnire a avut loc cand Nanu (Popovici, pe numele de familie) era in clasa a VI-a! Acum are 33 de ani si, de opt ani, are o familie.Nanu si sotia lui, alaturi de care asteapta sa devina in curand parinti, se afla in America. Cauta sa-si asigure viitorul pe “Taramul Fagaduintei”. De mama lui pare sa nu-l mai lege nimic. Nici amintiri!Cu 20 de ani in urma, cantareata a incercat, ultima oara, sa-si apropie fiul pe care il parasise la doi ani. Cand Nanu avea in jur de 13 ani, Mirabela l-a luat, intr-o vara, la mare. Cantareata era pe afisele mai multor spectacole de pe litoral si a crezut ca ar putea sa reintre astfel in viata baiatului. A primit insa o palma usturatoare.Copilul a cerut sa se intoarca la tatal lui, la Bucuresti, dupa doar trei zile! A fost o ruptura dureroasa a relatiei dintre fiu si mama.Intre timp, Nanu a absolvit liceul si s-a inscris la Facultatea de Drept International de la Universitatea Romano-Americana. Pana atunci, baiatul si-a tinut ingropat trecutul. La 22 de ani insa, a avut un soi de rabufnire la adresa mamei lui. A dat-o in judecata pe Mirabela Dauer si a cerut sa-i plateasca pensie alimentara pe perioada studiilor. A castigat procesul, dar banii nu i-a primit nici pana in prezent.Surse din anturajul sau ne-au marturisit ca tatal lui Nanu, Traian Popovici, a vrut, in urma cu cativa ani, sa medieze o intalnire intre fiu si mama. “Traian i-a spus lui Nanu, acum vreo patru-cinci ani ca ar fi frumos sa ierte, sa o caute pe Bela (n.n. - Mirabela) si sa-i duca un buchet de flori, sa se impace! Nanu i-a raspuns insa taios: “Cand am sa simt nevoia sa o caut, am s-o caut, dar inca nu e momentul!”.” Probabil ca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MUZICA DIVINITATE



si inca....
Vezi mai multe video Diverse »

Unchained Melody
Vezi mai multe video Diverse »