CONCERT JULIO IGLESIAS-PARTEA 1 SI A 2 A



JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 1-a din 2 !!!! (sunet ireprosabil,nu ? :) )
Vezi mai multe video din Muzica »

JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 2-a din 2 !!!!
Vezi mai multe video din Muzica »

VIDEOCLIPURI

SASE MELODII-MUZICA BUNA MERITA ASCULTATE



6 SUPERBE MELODII DE DRAGOSTE ... MERITA ASCULTATE ...DAR ATENTIE !!!...PROVOACA DEPENDENTA !!!! ;)
Vezi mai multe video din Muzica »

O POEZIE.... MAI MULT DECAT ATAT....ADRIAN PINTEA.. ASCULTA ...IUBESTE...



Un cer pentru doi...Adrian Pintea
Vezi mai multe video Diverse »

FARSELE LUI GABRIEL FATU

FAZA TARE DE TOT

PICTURES

Photobucket Photobucket Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- Te duci... Te duci şi ani de suferinţă N-or să te vază ochi-mi trişti, Înamoraţi de-a ta fiinţă, De cum zâmbeşti, de cum te mişti. Şi nu e blând ca o poveste Amorul meu cel dureros, Un demon sufletul tău este Cu chip de marmură frumos. În faţă farmecul palorii Şi ochi ce scânteie de vii, Sunt umezi înfiorătorii De linguşiri, de viclenii. Când mă atingi, eu mă cutremur, Tresar la pasul tău când treci, De-al genei tale gingaş tremur, Atârnă viaţa mea de veci. Te duci şi rău n-o să-mi mai pară De-acum de ziua cea de ieri, Că nu am fost victimă iară Neînduratelor dureri. C-auzu-mi n-o să-l mai întuneci Cu-a gurii dulci suflări fierbinţi, Pe frunte-mi mâna n-o s-o luneci Ca să mă faci să-mi ies din minţi. Puteam numiri defăimătoare În gândul meu să-ţi iscodesc, Şi te uram cu-nverşunare, Te blestemam, căci te iubesc. De-acum nici asta nu-mi rămâne Şi n-o să am ce blestema, Ca azi va fi ziua de mâine, Ca mâini toţi anii s-or urma - O toamnă care întârzie Pe-un istovit şi trist izvor; Deasupra-i frunzele pustie - A mele visuri care mor. Viaţa-mi pare-o nebunie Sfârşită făr-a fi-nceput, În toată neagra vecinicie O clipă-n braţe te-am ţinut. De-atunci pornind a lui aripe S-a dus pe veci norocul meu - Redă-mi comoara unei clipe Cu ani de părere de rău!

vineri, 20 martie 2009

STIRI TARGOVISTE

Arestat preventiv pentru furt din locuinţă


În urmă cu câteva zile Poliţia Oraşului Fieni, a fost sesizată de S. Gheorghe, de 42 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute prin forţarea uşii de acces au pătruns în apartament de unde au sustras suma de 6000 lei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni, care a constatat că uşa de la intrare a fost forţată cu un obiect metalic care a rupt sistemul de închidere, iar din interior , dintr-un corp de mobilă aflat în dormitor , a fost sustrasă suma respectivă de bani.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe numitul T. Ioan, de 30 de ani, din oraşul Fieni, care este autorul spargerii apartamentului.
Acesta a fost depistat în zona Gării de Nord, din municipiul Bucureşti, având asupra sa suma de 3.900 lei, despre a căror provenienţă a declarat că provin din săvârşirea infracţiunii de furt.

Autorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, ulterior fiind prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, respectiv Judecătoriei Pucioasa care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.




Interpelare a deputatului Cantaragiu pe tema programei scolare
20 Martie 2009


Deputatul PD-L de Dambovita Bogdan Cantaragiu a adresat o interpelare ministrului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ecaterina Andronescu, pe tema revizuirii programei scolare, a orarului si manualelor. ''Am interpelat-o pe doamna ministru Ecaterina Andronescu in contextul in care exista o dezbatere pe tema revizuirii programei scolare, a orarului si a manualelor, fiind posibila disparitia din cartile scolare a unor texte a autorilor romani clasici.Spun acest lucru deoarece urmasii acestora emit pretentii financiare uriase editurilor pentru citarea operelor. Asa se face ca este posibil sa nu il mai vedem pe Zdreanta, cel cu ochii de faianta, in manualele de clasa a I-a, la fel cum nu o sa-i mai vedem pe Octavian Goga, Vasile Voiculescu, Lucian Blaga sau George Calinescu la orele de limba romana'', se arata intr-un comunicat semnat de deputatul democrat liberal remis joi.Acesta a dorit sa afle si care sunt solutiile Ministerului Educatiei de a putea folosi in manuale texte protejate de drepturile de autor. ''Am intrebat-o pe doamna ministru daca ministerul pe care il coordoneaza cunoaste aceasta problema ce poate afecta educarea tinerei generatii de elevi si, totodata, care este pozitia ministerului in ceea ce priveste reglementarea posibilitatii de a se folosi in manuale scolare texte protejate de drepturile de autor'', a adaugat Cantaragiu.
Aceasta stire a fost vizualizata de 12 ori Sursa: Agerpres cident pe DN 71 Bucuresti - Targoviste
19 Martie 2009
Alte teme propuse: accidente circulatie bucuresti politie circulatie targoviste spitalul judetean targoviste circulatie rutiera bucuresti accidente rutiere dambovita spitalul judetean dambovita politia rutiera targoviste rezultate locale bucuresti politia rutiera dambovita politie rutiera bucuresti
Cauta alte taguri:
Circulatia pe drumul national 71 Bucuresti - Targoviste se desfasoara, miercuri, pe un singur fir de mers, in zona localitatii dambovitene Baldana, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a ciocnit cu o masina care venea din fata, din accident rezultand ranirea usoara a unui tanar de 20 de ani. Conform Politiei Dambovita, N. Dumitru, de 21 de ani, din judetul Ilfov, a pierdut controlul volanului intr-o curba, a derapat si a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar, din sens opus.Din accident a rezultat ranirea unui pasager din masina care a derapat, un tanar de 20 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judetean Targoviste. La fata locului a venit un elicopter SMURD, insa nu s-a impus interventia acestuia, pentru ca cel accidentat nu prezenta rani grave si a fost preluat de o ambulanta. Politistii rutieri informeaza ca circulatia pe DN 71 se va relua in conditii normale in cel mai scurt timp, iar conducatorii auto sunt rugati sa respecte indicatiile agentilor de politie rutiera aflati la fata locului.
Aceasta stire a fost vizualizata de 70 ori Sursa: Agerpres
Spune-ti opinia
Titlu Comentariu Autor
Email
Vezi toate videoclipurile


Ghidul sistemului reproducator masculin
Boala Peyronie
Masochismul sexual
Ghid despre masturbare
Apetitul sexual diminuat




Institutii locale
Prefectura, primarie, invatamant, sanatate, agentii fiscale.

Problemele judetului Dambovita
Discuta despre problemele judetului tau si problemele tale vor fi rezolvate mai repede

Timp liber
Spectacole, concerte, teatru, evenimente culturale, sport

Castiga 3 tratamente de infrumusetareUn tratament include o sedinta cavitatie si drenaj limfatic, o sedinta tratament facial si o sedinta vacuum.
Pantofi primavara-vara 2009Detaliile sunt trasaturile pantofilor din sezonul primavara-vara 2009.
Manusi in sezonul cald?Manusile din materiale lejere asortate la piesele vestimentare sau la culoarea machiajului sunt o tendinta pentru sezonul primvara-vara 2009.
Estetika&Wellness - editia a-VI-aAjunsa in 2009 la cea de-a VI-a editie, Estetika&Wellness are loc intre 9-12 aprilie la Sala Palatului din Bucuresti.

Alte stiri din Societate

Interpelare a deputatului Cantaragiu pe tema programei scolare
Deputatul PD-L de Dambovita Bogdan Cantaragiu a adresat o interpelare ministrului Educatiei, Ce ...


Filiala PNL il sustine pe Crin Antonescu
Liberalii damboviteni vor sprijini, la congresul PNL care va avea loc la Bucuresti, tandemul Cri ...


Conducerea Universitatii "Valahia" Targoviste, al carei nume se regaseste intre cele ale altor i ...


Campanie de reciclare demarata de Arctic
- Compania Arctic din Gaesti, judetul Dambovita, desfasoara, in perioada martie - mai, o campani ...


Cultura inainte de sanatate
Aceasta este concluzia amara pe care o tragem dupa ce ni s-au pus la dispozitie de catre primaru ...


Cautiune de mizilic pentru spargatorii care au speriat Gaestiul!
Instanta a plecat initial de la o cautiune de 350 milioane lei vechi, ca sa ajunga in final la d ...


Minora disparuta de la domiciliu
In ziua de 17.03.2009, in jurul orei 1430, lucratorii Politiei Pucioasa au fost sesizati de ca ...


Lege unica a pensiilor
Am putea spune, fara teama de a gresi, ca traim intr-o Romanie a inechitatilorpe care nimeni nu ...


Crucea Rosie- mai aproape de persoanele defavorizate
Sa faci rau e usor, sa faci bine e mai greu! Activitatile desfasurate de Crucea Rosie Dambovita ...


Raze de speranta
Cersetoria nu se preda, din contra e pe zi ce trece mai infloritoare. De departe, cele mai multe ...

pe forumul Dambovita

Institutii locale
Prefectura, primarie, invatamant,...

Problemele judetului Dambovita
Discuta despre problemele judetului...

Timp liber
Spectacole, concerte, teatru,...
citeste

_




Accident pe DN 71 Bucuresti - Targoviste
Circulatia pe drumul national 71 Bucuresti - Targoviste se desfasoara, miercuri, pe un singur fir de mers, in zona localitatii dambovitene Baldana, dupa ce un sofer a pierdut controlul volanului intr-o curba si s-a ciocnit cu o masina care venea din fata, din accident rezultand ranirea usoara a unui tanar de 20 de ani. Conform Politiei Dambovita, N. Dumitru, de 21 de ani, din judetul Ilfov, a pierdut controlul volanului intr-o curba, a derapat si a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula regulamentar, din sens opus.Din accident a rezultat ranirea unui pasager din masina care a derapat, un tanar de 20 de ani, care a fost transportat la Spitalul Judetean Targoviste. La fata locului a venit un elicopter SMURD, insa nu s-a impus interventia acestuia, pentru ca cel accidentat nu prezenta rani grave si a fost preluat de o ambulanta. Politistii rutieri informeaza ca circulatia pe DN 71 se va relua in conditii normale in cel mai scurt timp, iar conducatorii auto sunt rugati sa respecte indicatiile agentilor de politie rutiera aflati la fata locului.


"Nu vom ceda la santaje si amenintari!"
Florin Popescu, presedintele Consiliului Judetean:In urma unor atacuri...


O femeie s-a aruncat in fata trenului
O femeie, neidentificata pana in prezent, s-a aruncat in fata trenului, intre...

Bancul zilei Blonda in masina: - Nu inteleg, aici vad trei pedale, dar eu am doar doua picioare!

Imagini vechi din Dambovita
Gara Targoviste - 1930

Cladirea garii, imagine din 1930
Targoviste, Banca Nationala,

Imagine din anul 1967.
Targoviste, Bvd Carol I

Statuia I.H. Radulescu, perioada interbelica.
Baile Pucioasa

Hora in baile Puciaosa, imagine din anul 1912.
Tragoviste - Posta

Palatul Postelor, imagine din anul 1922.
Pucioasa - Strada Regala

Imagine de la inceputul secolului
Pucioasa - Gara

Imagine din anul 1925.
targoviste - Palatul postei

Fotografie din anul 1920
Pucioasa - Sanatoriul nr 1

Fotografie din anul 1969.
Gradina publica

Targoviste, fotografie din anul 1923
Consiliul Popular Municipal - Targoviste

Fotografie din anul 1988
Vdere generala - Pucioasa

Fotografie din anul 1967
Targoviste -Biserica Domneasca

Fotografie din perioada interbelica
Pucioasa

Animatie si muzica militara. Fotografie din anul 1927.
Pucioasa-animatie si muzica militara

Fotografie din anul 1927
Targoviste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MUZICA DIVINITATE



si inca....
Vezi mai multe video Diverse »

Unchained Melody
Vezi mai multe video Diverse »