CONCERT JULIO IGLESIAS-PARTEA 1 SI A 2 A



JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 1-a din 2 !!!! (sunet ireprosabil,nu ? :) )
Vezi mai multe video din Muzica »

JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 2-a din 2 !!!!
Vezi mai multe video din Muzica »

VIDEOCLIPURI

SASE MELODII-MUZICA BUNA MERITA ASCULTATE



6 SUPERBE MELODII DE DRAGOSTE ... MERITA ASCULTATE ...DAR ATENTIE !!!...PROVOACA DEPENDENTA !!!! ;)
Vezi mai multe video din Muzica »

O POEZIE.... MAI MULT DECAT ATAT....ADRIAN PINTEA.. ASCULTA ...IUBESTE...



Un cer pentru doi...Adrian Pintea
Vezi mai multe video Diverse »

FARSELE LUI GABRIEL FATU

FAZA TARE DE TOT

PICTURES

Photobucket Photobucket Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- Te duci... Te duci şi ani de suferinţă N-or să te vază ochi-mi trişti, Înamoraţi de-a ta fiinţă, De cum zâmbeşti, de cum te mişti. Şi nu e blând ca o poveste Amorul meu cel dureros, Un demon sufletul tău este Cu chip de marmură frumos. În faţă farmecul palorii Şi ochi ce scânteie de vii, Sunt umezi înfiorătorii De linguşiri, de viclenii. Când mă atingi, eu mă cutremur, Tresar la pasul tău când treci, De-al genei tale gingaş tremur, Atârnă viaţa mea de veci. Te duci şi rău n-o să-mi mai pară De-acum de ziua cea de ieri, Că nu am fost victimă iară Neînduratelor dureri. C-auzu-mi n-o să-l mai întuneci Cu-a gurii dulci suflări fierbinţi, Pe frunte-mi mâna n-o s-o luneci Ca să mă faci să-mi ies din minţi. Puteam numiri defăimătoare În gândul meu să-ţi iscodesc, Şi te uram cu-nverşunare, Te blestemam, căci te iubesc. De-acum nici asta nu-mi rămâne Şi n-o să am ce blestema, Ca azi va fi ziua de mâine, Ca mâini toţi anii s-or urma - O toamnă care întârzie Pe-un istovit şi trist izvor; Deasupra-i frunzele pustie - A mele visuri care mor. Viaţa-mi pare-o nebunie Sfârşită făr-a fi-nceput, În toată neagra vecinicie O clipă-n braţe te-am ţinut. De-atunci pornind a lui aripe S-a dus pe veci norocul meu - Redă-mi comoara unei clipe Cu ani de părere de rău!

joi, 19 martie 2009

BANCURI

Bancuri din categoria Bula

BULA LA SCOALA

Adaugat de la data 2008-06-04, ora 19:06:26 Intra profesoara in cls,si le zice:copii , azi vom invata cele 3 stari si anume: -starea de calm-starea de iritare -si respectiv cea de-a 3 stare ,cea de enervare.sa va dovedesc,va rog sa imi dati un telefon.Formeaza un nr la intamplare si:-aloo,asi dori sa vb. cu gigel (citeste tot bancul)


bula cu masa la piata

Adaugat de la data 2008-05-27, ora 00:07:19 Pleaca bula cu masa la piata,intre timp pe bula il trece pipi.........bula i zice lui masa:_Mama ma trece sa fac pipi,dar masa:_Taci ma dreaqu ca ne aude loomea,bula iar:_Mama ma trece sa fac pipi,masa iar:_Taci ma ca ma faci de ras,bula din nou:_Mama ma trece sa fac pipi. Masa se duce cu bula la wc,dupa ce se usureaza bula masa i zice:_Ma de aku inkolo cand te trece sa faci pipi,sa zici ca iti vine sa fluier,bula raspunde:_Da mama. A trecut o luna. Bula era cu bunicul lui acasa ,iar masa dormea.Bula i zice lui bunicas-o:_Tataie ma trece sa fluier,bunicul lui i zice:_Taci ma dreaqu ca doarme (citeste tot bancul)


Bula la scoala

Invatatoare il intreaba pe Bula :- Bula zimi la ce timp e verbu din urmatoarea propozitie :" MAMA MEA A FACUT UN BEBELUS "Bula : -Prezervativ Imperfect :))

bula...si hotii

Adaugat de la data 2007-12-27, ora 04:20:55 C-CICA niste hoti dau sa sparga apartamentul lui bula....ajungand hotii la usa la bula se intreaba un hot pe celalalt?....ma oare e cineva acasa _Dupa care sa aude o voce de dupa usa intrati nui nimenii acasa :))


CE SE INTAMPLA DACA INTRI INTR-O CURTE ...

Bula mergea pasiv pe strada, cand vede scris pe un gard "Papagal rau!"Curios, intra in curte sa vada nazdravania.Se apropie de o colivie in care era un papagal.Cand il vede, papagalul striga:"Azorel, so pe el!by salman!!!!

bula la restaurant

Bula se duce la restaurant si comanda o ciorba de burta. Chelnerul vine cu degetul mare bagat in ciorba. Bula cand vede cere alta ciorba. A doua oara se repeta. Bula se supara -Ma tu esti prost nu poti sa vii fara sa-ti bagi degetele alea nespalate in ciorba mea? -Nu ma certati domnule ieri am descarcat niste lazi si mi-au striit degetul si daca il tin la caldura se mai potoleste din durere durerea. -Pai de ce nu ti-l bagi in fund ca si acolo ie caldura. -Pai unde credeti ca la-m tinut inainte sa va aduc ciorba?


Tigarile astea..

Bula face rost de o tigara cu marihuana.Iese pe balcon si o aprinde.Trage 2-3 fumuri... NIMIC !- Ptiu, baga-mi-as p**a am dat si o groaza de bani pe ea si nimic!Deodata prin fata ii trece un glob mare de foc.- Ce dracu se intampla dau astia cu bombe ? (citeste tot bancul)


ciobanu ji reporterita

un cioban gaseste o reporterita ratacita prin padure ji o ia cu el.In drum spre stana ciobanu o pune jos ji o fute . mai merg untimp ciobanu iar o pune jos ji o fute.Intr-un tarziu ajung la stana ciobanu se culca in pat cu reporterita ca avea numai un pat ji se intoarce cu fata la perete reporterita il intr cup pe drum am facut-o ji seara in pat nu iar ciobanu raspunde femei-o pe mine pula ma incurca la mers nu ji la dormit


bula la scoala

in clasa la Bula este o fetita care e mai urata.Bula - Marie stii ceai sa patesti tu cand ai sa fii mare ?Maria - ce ?Bula - nika !


MIHAI,COSMIN si BULA NAUFRAGIATI PE ...

Mihai,Cosmin si Bula naufragiaza pe o insula de homosexuali.Mihai e dus de homosexuali in fata sefului lor si intrebat de catre sef ce vrea:ori buci buci ori moarte.Mihai alege buci buci iar homosexuli ii fac fundul rosu.Cosmin considera ca buci buci e mai bine decat moarte si ii fac si lui fundul rosu homosexuali.Bula care era speriat vazand ca prietenii lui au fundul rosu si ca ii dor foarte tare a ales moarte.Auzind acestea seful homosexualilor a ordonat:buci buci pana moare.( ha ha ha )


Bataie

-Mama, m-a batut tata de doua ori azi, nu stiu ce naiba a avut, zice Bula.-Pai de ce?-Prima oara cand i-am aratat carnetul de note si a doua oara cand i-am spus ca e al lui de cand era elev!


insula

Mihai,Cosmin si Bula naufragiaza pe o insula de homosexuali.Mihai e dus de homosexuali in fata sefului lor si intrebat de catre sef ce vrea:ori buci buci ori moarte.Mihai alege buci buci iar homosexuli ii fac fundul rosu.Cosmin considera ca buci buci e mai bine decat moarte si ii fac si lui fundul rosu homosexuali.Bula care era speriat vazand ca prietenii lui au fundul rosu si ca ii dor foarte tare a ales moarte.Auzind acestea seful homosexualilor a ordonat:buci buci pana moare.( ha ha ha )


Un alt banc haois cu Bula

Bula are inspectie la scoala.invatatoarea:copii maine avem inspectie la scoala!a doua zi vin inspectorii si se asaza in spatele lu bula in ultima banca.invatatoarea pune mai multe intrebari la care bula ridica mana.unul din inspectori o atentioneaza sa-l lase sa raspunda.invatatoarea:zii bula.bula:ce picioare si tate misto aveti doamna!!!invatatoarea;nesimtitule cum iti permiti iesi afara!In timp ce se ridica sa plece bula se intoarce la inspectori si le spune:bai,voi astia cu inspectia,daca nu stiti la ce dracu mai soptiti?


In timpul celui

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, Bula a fost intrebat:- Ce te-a facut sa te inrolezi in armata?- M-am inrolat din mai multe motive. Am vrut sa-mi slujesc patria, am vrut sa lupt contra fascismului, am vrut sa construiesc o lume maibuna, demna de eroii ei, dar motivul principal a fost ca m-au inhatat astia.


Cica Bula vine

Cica Bula vine intr-o zi de la scoala plangand:- Tataaa... Nu mai vreau sa ma duc la scoalaaa...Bietu' tat'su, cica:- Bai Bula, nu se poate, trebuie sa te duci.- Ba nu ma mai duc! In fiecare zi ma bat copiii, ma scuipa, ma injura, imi zic "Iar ai venit, bai boule?", imi arunca cu apa in cap de la etaj...- Bai Bula, nu se poate, trebuie sa te duci.- De ce, tata?- Pentru ca esti directorul liceului.

- Bula, ai poze cu

- Bula, ai poze cu nevasta-ta dezbracata?- Ce, ai innebunit, cum o sa am asa ceva?- Vrei ?!

Generalul viziteaza

Generalul viziteaza infirmeria regimentului, curios sa vada cum sunt ingrijiti bolnavii.Langa unul din paturi, generalul intreba:- Ce ai soldat?- Hemoroizi, sa traiti!- Si cum te trateaza?- Badijonari cu albastru de metil, sa traiti (citeste tot bancul)


Bula facea scoala

Bula facea scoala de parasutism. Instructorul le zice:- Baieti, vedeti ca va parasutam in desert. Acolo sa asteptati ca trimitem un jeep sa va ia. Apropo, luati-va vreo 10 de parasute ca suntd-astea romanesti.Sare Bula primu' din grupa lui si pe la vreo 5000 de metri vrea sa deschida prima parasuta. Bine inteles ca aceasta nu se deschide si el isizice:- Nu-i nimic, mai am 9 parasute.Bineinteles ca nu i s-a deschis niciuna dintre parasute.- Ba, ce ghinionist sunt, isi zise Bula in cadere, nu mi s-a deschis nici o parasuta, iar acu' sa vezi ca nu vine nici jeepu' ala sa ma (citeste tot bancul)


Bula la recrutare.

Bula la recrutare. Medicul zice:- Citeste cu voce tare, ce scrie acolo pe tabla?Bula:- Care tabla, eu nu vad nici o tabla!?- Foarte bine, raspunde doctorul. Nici nu e vreo tabla acolo. Apt. Urmatorul...


La recrutare Bula

La recrutare Bula este intrebat:- Ce meserie ai?- Comediant.- Comediant!? Ia arata, ma, ce stii!?Bula iese pe usa afara la cei care asteptau si striga:- Puteti pleca cu totii acasa. Eu am primit postul acesta...


Ofiterul de aviatie

Ofiterul de aviatie Bula face remarci critice la adresa infanteriei. Vine un ofiter de infanterie si zice:- Aveti ceva impotriva infanteriei?La care Bula:- Da, napalm...

Bula vine la

Bula vine la oficiul de pensii pentru militari:- La varsta asta vii sa soliciti pensie de invalid militar? Cand ai fost combatant? In 1941?- Nu, in 1916.- Si ai fost ranit sau gazat?- Nu, domnule colonel, zice Bula.- Atunci de ce vrei pensie militara?- Din cauza ca ne turna in mancare nenorocita aia de bromura. Si abia acum a inceput sa-si faca efectul...

La post suna

La post suna telefonul. Bula raspunde. O voce aspra:- Ce masini aveti acolo?- Acuma numai Jeepul in care de obicei generalul isi plimba curul obez...- Stii cu cine vorbesti?- Nu!- Aici e generalul si jeepul ala de care vorbesti e jeepul meu. Diseara iesi la raport!- Dar dv. stiti cu cine vorbiti?- Nu.- Atunci dispari gras imputit!...

Bula in pauza a

Bula in pauza a scris apasat pe tabla: "Eu sint cel mai tare barbat. Bula."Invatatoarea, o femeie tinara si draguta, intra in clasa, se uita la tabla si citeste. Apoi ii spune lui Bula:- Dupa ora, sa ma astepti in fata cancelariei.In pauza, inainte de a se duce la cancelarie, Bula le spune colegilor:- Ati vazut, mai baieti, ce importanta este reclama?

- Bula, azi vei

- Bula, azi vei raspunde din legea lui Arhimede. Ce se intampla daca te scufunzi in cada?- Suna telefonul...


Cum a scapat Bula

Cum a scapat Bula de SIDA?...Simplu. A murit de cancer.

Bula statea pe o

Bula statea pe o banca in parc si manca toate bomboanele primite de ziua lui. O batrana se apropie de el si ii spune:- Fiule, nu stii ca daca manaci atatea bomboane o sa ti se strice dintii, o sa ai acnee si o sa ti se faca rau?- Bunicul meu a trait 105 ani! raspunde Bula.- Si manca cinci bomboane dintr-o data? intreaba batrana.- Nu, raspunde Bula, dar isi vedea de treaba lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MUZICA DIVINITATE



si inca....
Vezi mai multe video Diverse »

Unchained Melody
Vezi mai multe video Diverse »