CONCERT JULIO IGLESIAS-PARTEA 1 SI A 2 A



JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 1-a din 2 !!!! (sunet ireprosabil,nu ? :) )
Vezi mai multe video din Muzica »

JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 2-a din 2 !!!!
Vezi mai multe video din Muzica »

VIDEOCLIPURI

SASE MELODII-MUZICA BUNA MERITA ASCULTATE



6 SUPERBE MELODII DE DRAGOSTE ... MERITA ASCULTATE ...DAR ATENTIE !!!...PROVOACA DEPENDENTA !!!! ;)
Vezi mai multe video din Muzica »

O POEZIE.... MAI MULT DECAT ATAT....ADRIAN PINTEA.. ASCULTA ...IUBESTE...



Un cer pentru doi...Adrian Pintea
Vezi mai multe video Diverse »

FARSELE LUI GABRIEL FATU

FAZA TARE DE TOT

PICTURES

Photobucket Photobucket Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- Te duci... Te duci şi ani de suferinţă N-or să te vază ochi-mi trişti, Înamoraţi de-a ta fiinţă, De cum zâmbeşti, de cum te mişti. Şi nu e blând ca o poveste Amorul meu cel dureros, Un demon sufletul tău este Cu chip de marmură frumos. În faţă farmecul palorii Şi ochi ce scânteie de vii, Sunt umezi înfiorătorii De linguşiri, de viclenii. Când mă atingi, eu mă cutremur, Tresar la pasul tău când treci, De-al genei tale gingaş tremur, Atârnă viaţa mea de veci. Te duci şi rău n-o să-mi mai pară De-acum de ziua cea de ieri, Că nu am fost victimă iară Neînduratelor dureri. C-auzu-mi n-o să-l mai întuneci Cu-a gurii dulci suflări fierbinţi, Pe frunte-mi mâna n-o s-o luneci Ca să mă faci să-mi ies din minţi. Puteam numiri defăimătoare În gândul meu să-ţi iscodesc, Şi te uram cu-nverşunare, Te blestemam, căci te iubesc. De-acum nici asta nu-mi rămâne Şi n-o să am ce blestema, Ca azi va fi ziua de mâine, Ca mâini toţi anii s-or urma - O toamnă care întârzie Pe-un istovit şi trist izvor; Deasupra-i frunzele pustie - A mele visuri care mor. Viaţa-mi pare-o nebunie Sfârşită făr-a fi-nceput, În toată neagra vecinicie O clipă-n braţe te-am ţinut. De-atunci pornind a lui aripe S-a dus pe veci norocul meu - Redă-mi comoara unei clipe Cu ani de părere de rău!

miercuri, 25 martie 2009

IMPORTANTA SEXULUI IN RELATIE?

Se contureaza deja cine cu ce fel de sfaturi/postari/ganduri vine pe aici, mie imi place sa vorbesc despre prejudecati si lucrurile tabu, ascunse, ale mintii de femeie.

Imi incep articolul cu o povata transmisa din mama in fiica, aceea care spune ca sotul este capul familiei, iar daca el e fericit, tu esti fericita prin alaturare. Si stim cu totii vorba aia care spune ca femeia trebuie sa fie “doamna in societate curva in pat si gospodina la bucatarie”. Pentru ca, nu-i asa, zmeul zmeilor isi arunca buzduganul, iar tu trebuie sa ai mancarea nici prea calda nici prea rece, sa-i servesti prietenii cu aplomb si buna dispozitie si cand ramaneti voi doi, sa fii gata de actiune, fara sa te impotmolesti de o chestie minora cum e preludiul. Iar in pat trebuie sa faci ce ti se spune/cere.
Nimic mai gresit. Sexul are o importanta majora in relatie, iar, ca uniunea sa fie desavarsita, ambii parteneri trebuie sa gaseasca motive de a se intoarce in pat alaturi de celalalt. Inceputurile unei relatii sunt minunate, atunci cand incepi sa-l descoperi si incerci sa te faci cat mai placuta pentru el. Este si primul moment in care incep compromisurile, femeile au o teama inexplicabila de a le spune ca nu se simt bine daca se intampla ceva care sa nu fie neaparat pe placul lor. Si, in loc sa inceapa o discutie despre asta (evident, nu chiar in timpul…actiunii), prefera sa taca si sa treca mai departe, chiar daca lucrul ala o afecteaza.
Si uite asa, dintr-o activitate care se presupune ca ar trebui sa iti placa, femeie, si sa te faca sa eliberezi endorfine, responsabile pentru fericirea mintii si trupului, te adancesti in compromisuri si ajungi sa acuzi migrene, dureri de spate, lipsa de chef etc, adica sa faci tot ce iti sta in putiinta pentru a nu ajunge la activitatea aia care nu-ti place de mult. Pentru ca nu vorbesti, pentru ca ai fost concentrata sa-i oferi lui placere si sa nu-ti pese de tine. Of course, apoi plangi ca te-a inselat, “uite ce magar, ca s-a dus la alta, si io-s mai frumoasa”.
Comunicarea intre doi oameni trebuie facuta si in pat. Ia fraiele in maini si spune-i ce-ti place. Cum iti place. De ce iti place. Spune-i ce simti cand nu ti-e bine. Da, atunci, o sa se bucure ca nu esti o prefacuta. Nu mai simula orgasme, stiu ca da jos calorii mai multe decat un orgasm normal, dar gandeste-te si la tine. Nu mai fa chestii pentru ca “lui ii place, io nu ma simt extraordinar, dar…” Nu mai accepta 5 minute de “activitate”, asteptand ca el sa termine, in timp ce tu te gandesti la rochia pe care ai vazut-o acum 2 zile la mall. Bucura-te de expresia de pe fata lui cand faci ceva ce ii place foarte mult, nu mai fa nimic din obligatie.
Usor de zis, greu de facut, o sa ziceti. Si eu spun ca nu. “Cea mai erogena zona a corpului se afla intre urechi”. Va las pe voi sa va dati seama ce inseamna asta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MUZICA DIVINITATE



si inca....
Vezi mai multe video Diverse »

Unchained Melody
Vezi mai multe video Diverse »