CONCERT JULIO IGLESIAS-PARTEA 1 SI A 2 A



JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 1-a din 2 !!!! (sunet ireprosabil,nu ? :) )
Vezi mai multe video din Muzica »

JULIO IGLESIAS CONCERT FULL 40 MIN PARTEA 2-a din 2 !!!!
Vezi mai multe video din Muzica »

VIDEOCLIPURI

SASE MELODII-MUZICA BUNA MERITA ASCULTATE



6 SUPERBE MELODII DE DRAGOSTE ... MERITA ASCULTATE ...DAR ATENTIE !!!...PROVOACA DEPENDENTA !!!! ;)
Vezi mai multe video din Muzica »

O POEZIE.... MAI MULT DECAT ATAT....ADRIAN PINTEA.. ASCULTA ...IUBESTE...



Un cer pentru doi...Adrian Pintea
Vezi mai multe video Diverse »

FARSELE LUI GABRIEL FATU

FAZA TARE DE TOT

PICTURES

Photobucket Photobucket Mihai Eminescu -------------------------------------------------------------------------------- Te duci... Te duci şi ani de suferinţă N-or să te vază ochi-mi trişti, Înamoraţi de-a ta fiinţă, De cum zâmbeşti, de cum te mişti. Şi nu e blând ca o poveste Amorul meu cel dureros, Un demon sufletul tău este Cu chip de marmură frumos. În faţă farmecul palorii Şi ochi ce scânteie de vii, Sunt umezi înfiorătorii De linguşiri, de viclenii. Când mă atingi, eu mă cutremur, Tresar la pasul tău când treci, De-al genei tale gingaş tremur, Atârnă viaţa mea de veci. Te duci şi rău n-o să-mi mai pară De-acum de ziua cea de ieri, Că nu am fost victimă iară Neînduratelor dureri. C-auzu-mi n-o să-l mai întuneci Cu-a gurii dulci suflări fierbinţi, Pe frunte-mi mâna n-o s-o luneci Ca să mă faci să-mi ies din minţi. Puteam numiri defăimătoare În gândul meu să-ţi iscodesc, Şi te uram cu-nverşunare, Te blestemam, căci te iubesc. De-acum nici asta nu-mi rămâne Şi n-o să am ce blestema, Ca azi va fi ziua de mâine, Ca mâini toţi anii s-or urma - O toamnă care întârzie Pe-un istovit şi trist izvor; Deasupra-i frunzele pustie - A mele visuri care mor. Viaţa-mi pare-o nebunie Sfârşită făr-a fi-nceput, În toată neagra vecinicie O clipă-n braţe te-am ţinut. De-atunci pornind a lui aripe S-a dus pe veci norocul meu - Redă-mi comoara unei clipe Cu ani de părere de rău!

joi, 19 martie 2009

DESPRE MIHAELA RADULESCU

NU STIU EU PREA MULTE DAR CA ESTE FRUMAOSA ASTA O STIU SIGUR -BAFTA DRAGA MEA
Elan sare in apararea Mihaelei in scandalul cu paparazzi
Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a luat atitudine in privinta scandalului in care este implicata fosta lui sotie, Mihaela Radulescu, si o echipa de paparazzi de la cotidianul Libertatea. Schwartzenberg considera ca acest conflict nu constituie decat „un banal schimb de replici”, care are insa consecinte nefaste asupra psihicului si reputatiei vedetei. Drept urmare, omul de afaceri i-a adresat o scrisoare ministrului de interne Dan Nica, prin care ii solicita sa analizeze mai atent aceasta problema. De asemenea, Elan este de parere ca desfasurarea unei anchete pe marginea incidentului dintre Mihaela si paparazzi reprezinta o risipa de resurse.In plin scandal cu Mihaela Radulescu, Elan Schwartzenberg pare totusi ingrijorat de soarta fostei sale sotii, in sprijinul careia a facut un apel catre ministrul de interne Dan Nica. Elan Schwartzenberg il roaga pe acesta sa analizeze consecintele pe care le are conflictul asupra psihicului Mihaelei, si asa afectat de problemele prin care vedeta trece in ultima perioada. Iata si textul scrisorii lui Elan Schwarztenberg catre ministrul de interne:
Domnului Ministru de Interne DAN NICADomnule Ministru,Fosta mea sotie, Mihaela Radulescu, a fost implicata in seara de 13 martie 2009 intr-un banal schimb de replici cu reporterii ziarului Libertatea; acest incident a degenerat pe fondul mediatizarii excesive a procesului de custodie care se afla pe rol la tribunal, in autosesizarea organelor de politie si anchetarea mamei copilului meu pentru comiterea infractiunii de talharie. Va rog respectuos pe aceasta cale sa analizati gravitatea acestor acuzatii, cat si influenta lor nefasta asupra psihicului, cat si a reputatiei Doamnei Radulescu.Va multumesc anticipat pentru intelegere,Elan Schwartzenberg* P.S.: Un cetatean al acestei tari care considera ca in situatia actuala de grava crestere a infractionalitatii reale si a multiplelor jafuri armate, deschiderea unei anchete referitoare la o cearta „mondena” este o irosire a fondurilor institutiei dumneavoastra.
Contactat de noi, purtatorul de cuvânt al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, nu a dorit sa faca nici o precizare in legatura cu scrisoarea lui Elan. Politistii Sectiei 26 din Capitala s-au autosesizat în legatura cu incidentul care avut loc, în noaptea de 13 spre 14 martie, în care au fost implicati angajati ai cotidianului „Libertatea” si Mihaela Radulescu, iar aceasta din urma este cercetata acum de politisti pentru furt calificat. Comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvânt al Politiei Capitalei, a declarat pentru „Gardianul” ca politistii s-au autosesizat, marti, fiind informat Parchetul Judecatoriei sectorului 4 pentru înregistrarea dosarului cu numar unic. Ciocan a precizat ca Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat, dupa ce a luat un rucsac si alte bunuri din masina cotidianului „Libertatea”. Vedeta a precizat insa ca a retinut obiectele pentru a-i impiedica pe reporteri sa fuga, asa cum intentionau, si le-a inapoiat lucrurile imediat dupa sosirea politistilor. Christian Ciocan a mai adaugat ca atât ea, cât si cei doi angajati ai cotidianului respectiv urmeaza sa fie audiati de politisti în acest caz. Conform legii penale, in cazul furtului calificat exista trei reglementari: sesizare din oficiu, plangerea partii pagubite sau denunt.
Ziarul nu face plângere: «Am inteles stresul ei emotional»„M-a agresat. Am alergat dupa el. Soferul lui a încercat sa ma omoare cu masina”, a declarat Mihaela reporterilor la scurt timp dupa incident. Mai mult, vedeta a sustinut în plângerea depusa la Politie ca ar fi fost atinsa de masina ziarului Libertatea. Ieri, reprezentantii publicatiei au explicat motivul pentru care au hotarat sa nu depuna plangere impotriva Mihaelei. „Am decis sa nu depunem plângere împotriva Mihaelei, pentru ca am înteles perfect stresul emotional profund provocat de escaladarea razboiului mediatic dintre ea si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg. Am fost de parere ca acest stres emotional a pus stapânire pe actiunile ei în momentul în care s-a întâlnit cu echipa de jurnalisti de la Libertatea. Dupa incident, în urma plângerii penale depuse de Mihaela, jurnalistii Libertatii au raspuns solicitarilor politiei si au dat declaratii cu privire la cele întâmplate în parcarea Hotelului Rin din Capitala, chiar în fata blocului în care domiciliaza iubitul Mihaelei, Dani Otil. Atât si nimic mai mult”.
Batalia pentru copil incepe in 24 martieElan Schwartzenberg a depus, saptamana aceasta, o cerere la Judecatoria sectorului 1 din Capitala pentru a-i fi încredintat copilul, procesul urmând sa înceapa în 24 martie. Elan a depus o cerere denumita „încredintare minor“, printr-o procedura care se judeca de urgenta, primul termen al procesului fiind în 24 martie. Concret, în dosarul 6274/299/2009, care are termen în 24 martie la completul 2 al Judecatoriei sectorului 1, prin Ordonanta presedintiala, Schwartzenberg vrea ca fiul sau - încredintat inital, dupa divort, de instanta mamei - sa-i fie încredintat lui. Într-o astfel de actiune nu este obligatorie citarea partii adverse. În dosarul de fond al reîncredintarii copilului, care are numar de înregistrare 6273/299/2009, instanta a stabilit termen de judecata în 8 aprilie, la completul 3.
SURSA- ASTAZI.RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

MUZICA DIVINITATE



si inca....
Vezi mai multe video Diverse »

Unchained Melody
Vezi mai multe video Diverse »